dinsdag 24 september 2013

Bezoek Pixar

Vandaag ben ik met wat klasgenoten naar het museum Pixar geweest. We moesten hierheen omdat we een beeldverslag moeten maken van een museum en Pixar was daar een van. We zijn ervoor naar Amsterdam Zuid gereisd (waar ik overigens nog nooit geweest was).

Toen we aankwamen, kochten we een entreeticket en wilden we naar binnen lopen, helaas mochten onze tassen niet mee dus wij haalden onze camera's eruit en stopten onze tassen en jassen in een kluisje. Op het moment dat we door het toegangspoortje wilde lopen, werden we weer tegengehouden. Dit keer omdat we onze camera's ook niet mee mochten nemen. Dit was wel een blamage want we moesten nou eenmaal een beeldverslag van het museum maken en we hadden onze tickets al gekocht. We zijn toch maar binnen gaan kijken, maar dit viel ons erg tegen. Er waren veel animaties te zien maar bijna allen leken erg veel op elkaar. Ook was het een vrij korte expositie vergeleken de prijs wat je er voor moest betalen. Bij de uitgang lag er nog wel een inkijk exemplaar van een boek wat daar te koop was en in dit boek stonden een hoop kunstwerken die binnen tentoon gesteld werden. Hier hebben we gelukkig nog wel wat kiekjes van kunnen nemen om toch een redelijk beeldverslag te kunnen maken.

Het beeldverslag moet nog gemaakt worden omdat ik de gemaakte beelden eerst nog even wil gaan Photoshoppen en in een mooie, logische compositie zetten. Dit komt dus later nog, hier alleen een foto van mij voor het museum.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten